MAILA MIG

Vill du komma i kontakt med mig?
Maila mig på charlottewangstedtfoto@gmail.com

Ring MIG

Det går naturligtvis även bra att ringa till mig.

Du når mig på 070-680 20 10.

Adress

Charlotte Wångstedt Foto
Skjutsvägen 27
449 30 Nödinge

 

 

Reseersättning

Inom Ale kommun och närliggande orter inom tre mils radie ingår reseersättning. För övriga platser tillkommer 40 kr / mil.

 
Användning av bilderna

Bilderna ni får i samtliga paket har ni fri tillgång till. Publicerar ni dom önskar jag att ni anger mig som fotograf. Bilderna får inte ändras enligt upphovsrättslagen.


 

 

Är det något speciellt man ska tänka på när man ska fotografera sina barn?

När det gäller barn är det viktigt att de är utsövda och mätta vid fotograferingstillfället. Tänk därför noga igenom val av tidpunkt, speciellt då det gäller riktigt små barn, så att det passar deras behov och dygnsrytm. När det är barn man har att göra med så händer det ju ibland att allting, trots planering, inte blir som man har tänkt sig. Hör då bara av er, är det möjligt flyttar vi tiden samma dag och annars så bokar vi om. Inte mer med det!

 
Vad gör vi om vi ska fotografera ute och det regnar?

Om det gäller bröllop, så brukar jag tillsammans med bröllopsparet planera för en plan B om det visar sig att det regnar när dagen väl kommer. Vi diskuterar plan B när vi ses vid konsultationstillfället så att vi kan känna oss trygga på bröllopsdagen.
Om det regnar när vi bokat en porträttfotografering ute så diskuterar vi tillsammans hur ni vill göra. Antingen fotar vi inne istället eller så bokar vi ett nytt tillfälle helt enkelt.


Vad händer om vi blir sjuka?

Då bokar vi givetvis om tiden!


Kommer bilderna att visas på hemsidan?

Det får ni själva ta ställning till! Jag vill hemskt gärna få lov att visa bilderna men jag accepterar oavkortat ett nej.


Hur lång leveranstid är det på bilderna?

Det beror lite på säsong, men ca 2-3 veckor.


Vad ska vi välja för kläder?

 Jag får väldigt ofta frågor gällande vilka kläder man ska välja till tillfället. För det första tycker jag att det allra viktigaste är att man väljer något som man själv tycker om och som man känner att man "är sig själv i". Sedan finns det ju såklart lite tips att förhålla sig till, men jag anser inte att man ska se det som regel.

Ett sådant tips är att inte blanda för mycket mönster. Det kan gälla både att inte blanda flera olika mönster på kläderna till ett barn. Men det kan också vara så att man ska tänka på att inte ha för många olika mönster på flera barn tillsammans. T ex så kan ett syskon absolut ha något med mönster men då ska man tänka på att kanske tona ner mönster på de övriga som ska vara med på samma bild. (Såvida det inte gäller syskon som ska ha likadana kläder på sig men då är det ju ändå frågan om samma mönster).

Om man sedan väljer vita, ljusa kläder, jeans, pasteller eller starka färger är upp till er. Fundera på hur ni vill att era bilder ska se ut och välj därefter helt enkelt!

 Ibland tycker jag det är bra att man tar en bild med mobilen eller bara anger vilka färger man tänkt ha på kläderna och antingen mailar eller sms:ar det till mig. På så sätt kan jag förbereda stylingen till fotograferingen vilket t ex kan vara ballonger, pom poms mm.

 Om man känner sig lite osäker när dagen närmar sig, eller bara vill ha ett råd, så kan ni bara ta några bilder av det ni funderar mellan och skicka ett sms till mig på 070-6802010, så ska jag hjälpa er!