loading...

 

Varje gång jag får en bröllopsbokning blir jag alldeles otroligt glad!
Det är nämligen så att man som fotograf på ett bröllop har det fantastiska privilegiet att få vara med om någras kanske allra lyckligaste dag och det brukar liksom kännas bara i luften.
Vare sig ni väljer att ha mig med hela dagen, från förberedelser till en bit in på bröllopsfesten, eller att fotografera porträtt sparar ni bilder för livet. Dessa bilder ska ni sedan kunna titta på om sådär 20-30 år och känna och se precis hur fantastisk den här dagen var. Och är det någon gång man kan plocka fram de där alldeles genuina, äkta känslorna och vackraste dragen hos människor så är det på bröllopsdagen!

 Förutom att jag förevigar parens bröllop blir det ibland så att man som fotograf får andra roller under dagen, jag är ju ofta med under många timmar.
Ett par sa efteråt att jag hade haft en lugnande inverkan på dom då de hela dagen hade mig att bolla idéer och frågor med. Ett annat par var så otroligt förälskade att de knappt märkte att jag var där. Vi fotograferade porträtt innan vigseln och då det var många gäster var de ganska nervösa. De fick en lugn och mysig stund för sig själva att samla sig och bara vara med varandra och under tiden fotograferade jag dom. Känslosammare bilder än de som blev då får man leta efter helt enkelt.

Och så träffas vi ju i god tid innan bröllopet för konsultation då ni får möjlighet att tillsammans med mig planera hur just ni vill att fotograferingen ska gå till och vad ni förväntar er för bilder.

 Så varmt välkomna att höra av er inför bröllopssäsongen 2015!
Maila mig på charlottewangstedtfoto@gmail.com eller ring mig på 070-680 20 10 för prislista, frågor eller bokning.